Antwort schreiben 
 
Themabewertung:
  • 0 Bewertungen - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vita converse
23.05.2018, 08:29 AM
Beitrag: #1
vita converse
ÿþTre nya vita converse bilder av det kommande La MJC x UNDFTD x Collete New Balance Pack har just släppts, vilket ger oss en ny titt på 580 och 1500. Sneaker s har en roligt kärleksfull design, som börjar med den färgblockerade Dark Blue och Red New Balance 580. New Balance 1500 går till en sommarinspirerad färgväg, reppin UCLA med Blå, Guld och Vit. Tillägget av ett Leopard-tryckfodral ger 1500-talet personlighet, vilket skiljer det från din traditionella release. Med den traditionella New Balance-branding-funktionen får La MJC, UNDTD och colette sin glans på de anpassade spetslåsarna som ses på både 580 och 1500. Kontrollera efter den här början den 13 oktober på utvalda New Balance-återförsäljare.

Denna begränsade utgåva av New Balance 574 s finns för närvarande tillgänglig på Ball and Buck, gjort som ett samarbete för Fall. Designen inspirerades av jakten i jakt utomhus, vilket återspeglas i färg- och utskriftsval. New Balance 574 är täckt med premium Grey mocka, med Duck Canvas som används för Camo tryckplåtar. Hälfliken ger skon converse one star en färgskärpa med Orange, vilket är en vanlig nyans som matchas med camo. Om du vill ta ett par, är de begränsade till 176 par på Ball and Buck, var och en numrerad individuellt i en anpassad ammunitionsbox.

Idag tittar vi på en av de senaste versionerna av New Balance CM620, som landar på konton i tid cdg converse till hösten. Lågsilhouetten ses här klädd i en kombination av mocka, nät och en läderfärg. Det här paret sportar en jordartad design, medan svart och solbränna fungerar som kontrasterande element. Union Jack på tungan låter oss veta att den här skoen är en del av New Balance Made in England-kollektionen. Hitta ett par i butiker som SNS. Ronnie Fieg kan vara känd för sitt arbete med Asics men mer än någonting är han en fan av kvalitetsskick oavsett varumärke. Medan han nyligen upptäcktes i ett par New Balance 1300 s sågs han också på instagram som innehöll detta smörsockerspar av New Balance 996 s. Tänk inte på dem att slå converse chuck taylor all star hyllor till nästa år men chansen är att när de gör det kommer de att vara hos Kith.

För alla löpare ute där ute efter en ny sko, kanske du vill överväga New Balance 1600. Vägning i en extremt lätt 5,8 uns, var skon utformad med tillräcklig dämpning för att fungera som en maratonplattform. Den övre har en syntetisk / mesh kombination som gör den lätt och andas, men kan fortfarande ge gott om stöd. Så långt som enda går det med REVlite RC-polstring, vilket gör den väldigt bekväm. Den kinetiska blå versionen som ses här är nu tillgänglig på New Balance-konton, inklusive Tres Bien.

New Balance 576 Cutting Room Pack är mer tillgängligt än du tror. Lyckligtvis behöver du inte flyga till Flimby för att cop ett par tack vare Las Vegas Feature som har alla tre uppsättningar på däck med den här nya nya uppsättningen bilder att starta. Uppmärksamheten på detaljer om denna New Balance-droppe är mycket imponerande med ett otroligt materialval från dess övre till foderet. Inget ord om de finns tillgängliga online men ring butiken upp och se. Här tittar vi på den kommande New Balance MT580, klar i samarbete med LA MJC, colette och Undefeated. Den färgblåsta Navy Blue och Red sneaker har en premium mocka övre, ovanpå en vit mellansula, med en antydan om brunt omslagen runt kragen. Om du vill ta ett par, fortsätt kontrollera om du converse shoes vill ha mer information.

Bara igår såg vi samarbetet La MJC x UNDFTD x Colette x New Balance 580, och nu tittar vi på en annan skapelse från de tre varumärkena. Den här gången är den nya skivan 1500, och designen är inspirerad av UCLA, universitetet i Westwood, Los Angeles. Inspirationen berättar för oss att UNDFTD antagligen hade mer input än Colette och La MJC, men de definitivt sätta sig på sparken. Skoens suede-design har blått, guld och vita toner, som hela tiden framhävs av en spetsig sål. Ett utgivningsdatum har [Bild: converse shoes-369ojd.jpg]
fastställts för 29 september. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.
Alle Beiträge dieses Benutzers finden
Diese Nachricht in einer Antwort zitieren
Antwort schreiben 


Möglicherweise verwandte Themen...
Thema: Verfasser Antworten: Ansichten: Letzter Beitrag
  white converse high tops mens Isaac Lamb 0 355 09.03.2019 07:01 AM
Letzter Beitrag: Isaac Lamb

Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste

Kontakt | faqboard.info | Nach oben | Zum Inhalt | Archiv-Modus | RSS-Synchronisation